Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

MOON HOSTEL WARSZAWA

Adres obiektu Foksal 16, 00-372 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.9
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Baza wypadowa do Centrum Kopernik
Dodano: 2017-09-27
Pobyt od: 2017-09-01 do 2017-09-03 IP: xx.253.183.171
 
 
  

Do Warszawy przyjechaliśmy głównie dla Centrum Kopernik, dla męża to było prawie marzenie:). Nie zawiódł się, tym co zobaczył. Zamieszkaliśmy w Moon Hostelu, który jest w pobliżu, mieliśmy tam dwójkę z własną łazienką. Pokój bardzo przyjemny i czysty, łazienka zadbana. Polecamy to miejsce z czystym sumieniem


 
 

Lukrecja
Dodano: 2017-09-26
Pobyt od: 2017-08-17 do 2017-08-19 IP: xx.253.183.171
 
 
 

Do starego miasta jest jakieś 20 min, więc nie najbliżej ale spacer w super miejscu przez Nowy Świat, a tam masa atrakcji: knajpy, zabytki, restauracje. Hostel bardzo miły, kolorowy pokoje duże a łóżka wygodne – nie ma się do czego przyczepić


 
 

Jakub
Dodano: 2015-02-10
Pobyt od: 2014-08-07 do 2014-08-10
 
 
 

Trochę sporo ludzi ale w sumie to był sierpień, więc raczej sezon. Obsługa miała hardcore ale jakoś sobie radziła. Wbrew pozorom nie najgorsi byli anglicy a polacy, z tego co wiem obsługa ich spacyfikowała i było już cicho – to się chwali. Jak na taką liczbę osób wspólna łazienka o dziwo w porządku.


 
 

Ola
Dodano: 2014-06-03
Pobyt od: 2014-05-13 do 2014-05-16
 
 
  

Szukałam lokalizacji w ścisłym centrum w niskich pieniądzach, trochę się bałam o standard za taką ceną ale, jak się okazało bez najmniejszej potrzeby. Wszystko naprawdę w porządku i czysto i schludnie, obsługa też w porządku. Za taką ceną to rzadkość w wawie.


 
 

Romek Kibic
Dodano: 2013-12-31
Pobyt od: 2013-11-28 do 2013-11-29
 
 
 

Wybierając się na Legię chcieliśmy mieć nocleg w samym centrum, żeby po meczu pójść do knajpy i to się udało. Szkoda tylko, że musieliśmy zapijać smutki a nie cieszyć się z wygranej. Dla kibiców spoza Warszawy hostel, jest naprawdę Ok - polecam, tylko żeby Legia grała lepiej....:(


Romek Kibic - opinia o obiekcie MOON HOSTEL WARSZAWA
 
 

Dorota
Dodano: 2013-08-26
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-23
 
 
   

Każdy zna chyba ulicę Nowy Świat w Warszawie, wyobraźcie sobie, że od niej jakieś 50 m znajduje się niedrogi hostel, więc wiecie jaka jest moja opinia - Warto!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Z zagranicznym wyjazdem wiąże się wiele przygotowań, bieganiny i stresu. Nasza lista szybko przypomni, co jeszcze powinieneś załatwić.

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

W 2018 będzie kilka okazji, by przedłużyć wypoczynek, korzystając z przysługujących dni wolnych w okolicach świąt.

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Choć Boże Narodzenie wywodzi się z chrześcijaństwa, tradycje bożonarodzeniowe na świecie są różne. Jak święta spędzają Czesi, Niemcy czy Szwedzi?

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie