Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

MOON HOSTEL WARSZAWA

Adres obiektu Foksal 16, 00-372 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.9
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Baza wypadowa do Centrum Kopernik
Dodano: 2017-09-27
Pobyt od: 2017-09-01 do 2017-09-03 IP: xx.253.183.171
 
 
  

Do Warszawy przyjechaliśmy głównie dla Centrum Kopernik, dla męża to było prawie marzenie:). Nie zawiódł się, tym co zobaczył. Zamieszkaliśmy w Moon Hostelu, który jest w pobliżu, mieliśmy tam dwójkę z własną łazienką. Pokój bardzo przyjemny i czysty, łazienka zadbana. Polecamy to miejsce z czystym sumieniem


 
 

Lukrecja
Dodano: 2017-09-26
Pobyt od: 2017-08-17 do 2017-08-19 IP: xx.253.183.171
 
 
 

Do starego miasta jest jakieś 20 min, więc nie najbliżej ale spacer w super miejscu przez Nowy Świat, a tam masa atrakcji: knajpy, zabytki, restauracje. Hostel bardzo miły, kolorowy pokoje duże a łóżka wygodne – nie ma się do czego przyczepić


 
 

Jakub
Dodano: 2015-02-10
Pobyt od: 2014-08-07 do 2014-08-10
 
 
 

Trochę sporo ludzi ale w sumie to był sierpień, więc raczej sezon. Obsługa miała hardcore ale jakoś sobie radziła. Wbrew pozorom nie najgorsi byli anglicy a polacy, z tego co wiem obsługa ich spacyfikowała i było już cicho – to się chwali. Jak na taką liczbę osób wspólna łazienka o dziwo w porządku.


 
 

Ola
Dodano: 2014-06-03
Pobyt od: 2014-05-13 do 2014-05-16
 
 
  

Szukałam lokalizacji w ścisłym centrum w niskich pieniądzach, trochę się bałam o standard za taką ceną ale, jak się okazało bez najmniejszej potrzeby. Wszystko naprawdę w porządku i czysto i schludnie, obsługa też w porządku. Za taką ceną to rzadkość w wawie.


 
 

Romek Kibic
Dodano: 2013-12-31
Pobyt od: 2013-11-28 do 2013-11-29
 
 
 

Wybierając się na Legię chcieliśmy mieć nocleg w samym centrum, żeby po meczu pójść do knajpy i to się udało. Szkoda tylko, że musieliśmy zapijać smutki a nie cieszyć się z wygranej. Dla kibiców spoza Warszawy hostel, jest naprawdę Ok - polecam, tylko żeby Legia grała lepiej....:(


Romek Kibic - opinia o obiekcie MOON HOSTEL WARSZAWA
 
 

Dorota
Dodano: 2013-08-26
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-23
 
 
   

Każdy zna chyba ulicę Nowy Świat w Warszawie, wyobraźcie sobie, że od niej jakieś 50 m znajduje się niedrogi hostel, więc wiecie jaka jest moja opinia - Warto!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Jak zaplanować urlop 2017? Sprawdź dni wolne od pracy

Jak zaplanować urlop 2017? Sprawdź dni wolne od pracy

Wielkimi krokami zbliża się rok 2017. Podpowiadamy, jak korzystanie rozplanować urlop w nadchodzącym roku, by wykorzystać go najefektywniej.

Królewski Ogród Światła w Warszawie

Królewski Ogród Światła w Warszawie

Jak co roku jesienną porą ogród przy pałacu w Wilanowie jaśnieje pełnym blaskiem. Wszystko za sprawą fantastycznej wystawy Królewski Ogród Światła.

Plaże w centrum dużych miast

Plaże w centrum dużych miast

Miasta wkładają wiele wysiłku w zagospodarowanie terenów nad wodą, by nawet w dużej metropolii poczuć wakacyjny klimat na piaszczystej plaży.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie