Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

MOON HOSTEL WARSZAWA

Adres obiektu Foksal 16, 00-372 Warszawa
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.9
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.7
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Nocleg podczas szkolenia
Dodano: 2016-02-02
Pobyt od: 2016-01-20 do 2016-01-22 IP: xx.253.174.12
 
 
 

Jak wybieram na szkolenia do Wawy to jadę do nich. Blisko do centrum, tanio. Byłam tam kilka razy i nigdy mnie niczym nie zrazili. No i z dworca na nogach – bez dodatkowych kosztów:)


 
 

Jakub
Dodano: 2015-02-10
Pobyt od: 2014-08-07 do 2014-08-10
 
 
 

Trochę sporo ludzi ale w sumie to był sierpień, więc raczej sezon. Obsługa miała hardcore ale jakoś sobie radziła. Wbrew pozorom nie najgorsi byli anglicy a polacy, z tego co wiem obsługa ich spacyfikowała i było już cicho – to się chwali. Jak na taką liczbę osób wspólna łazienka o dziwo w porządku.


 
 

Ola
Dodano: 2014-06-03
Pobyt od: 2014-05-13 do 2014-05-16
 
 
  

Szukałam lokalizacji w ścisłym centrum w niskich pieniądzach, trochę się bałam o standard za taką ceną ale, jak się okazało bez najmniejszej potrzeby. Wszystko naprawdę w porządku i czysto i schludnie, obsługa też w porządku. Za taką ceną to rzadkość w wawie.


 
 

Romek Kibic
Dodano: 2013-12-31
Pobyt od: 2013-11-28 do 2013-11-29
 
 
 

Wybierając się na Legię chcieliśmy mieć nocleg w samym centrum, żeby po meczu pójść do knajpy i to się udało. Szkoda tylko, że musieliśmy zapijać smutki a nie cieszyć się z wygranej. Dla kibiców spoza Warszawy hostel, jest naprawdę Ok - polecam, tylko żeby Legia grała lepiej....:(


Romek Kibic - opinia o obiekcie MOON HOSTEL WARSZAWA
 
 

Dorota
Dodano: 2013-08-26
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-23
 
 
   

Każdy zna chyba ulicę Nowy Świat w Warszawie, wyobraźcie sobie, że od niej jakieś 50 m znajduje się niedrogi hostel, więc wiecie jaka jest moja opinia - Warto!


 
Marian
Dodano: 2012-06-22
Pobyt od: 2012-06-04 do 2012-06-11
 

Miła atmosfera, komfortowe i przestronne pokoje z łazienka. Czułem się tam bardzo dobrze,a cena jak na taką lokalizację i warunki jest naprawdę rewelacyjna. Czysto, schludnie. Opinia jak najbardziej pozytywna.


Opinie 1-6 z 6

 

Warszawa w przewodniku

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Jak zaplanować urlop 2017? Sprawdź dni wolne od pracy

Jak zaplanować urlop 2017? Sprawdź dni wolne od pracy

Wielkimi krokami zbliża się rok 2017. Podpowiadamy, jak korzystanie rozplanować urlop w nadchodzącym roku, by wykorzystać go najefektywniej.

Królewski Ogród Światła w Warszawie

Królewski Ogród Światła w Warszawie

Jak co roku jesienną porą ogród przy pałacu w Wilanowie jaśnieje pełnym blaskiem. Wszystko za sprawą fantastycznej wystawy Królewski Ogród Światła.

Plaże w centrum dużych miast

Plaże w centrum dużych miast

Miasta wkładają wiele wysiłku w zagospodarowanie terenów nad wodą, by nawet w dużej metropolii poczuć wakacyjny klimat na piaszczystej plaży.

Gdzie na weekend poza Warszawę?

Gdzie na weekend poza Warszawę?

Podpowiadamy, gdzie udać się w okolicach Warszawy, by móc nieco odpocząć od zgiełku i pośpiechu tak dużego miasta.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie